Marcussen & Company er specialister i konflikter.
Vi hjælper mennesker og organisationer med at få det bedste
ud af interaktionen mellem mennesker.Uddannelsen


Personaledage


Kurser


Foredrag


Arbejdspladsen

Konfliktmægling

Mere om konflikter

Kontakt

Om

Referencer

Nyhedsbrev


Styrk relationen.
Skab noget bedre.
Sammen!


Kontakt

+45 31 33 29 29

kontakt@marcussen-co.dk
PERSONALEDAGE

Læring og fælles grin er en god opskrift på en personaledag. Vi har gode erfaringer med at skabe personaledage, der både styrker det kollegiale fællesskab og skaber læring, der kan anvendes på næste arbejdsdag. På personaledagen sætter vi fokus på konflikter og samarbejde, det gode arbejdsmiljø og vejen til de bedste resultater.

Citations Tegn

Intet drama uden konflikter – og heller ingen DR Drama uden konflikter. DR Drama laver tv serier i verdensklasse, med hjælp fra Danmarks dygtigste og mest kreative filmskabere. Det sker tit under et vist pres – og det skaber uundgåeligt konflikter.


Til at klæde DR Dramas knap 30 faste medarbejdere bedre på til at håndtere konflikter, fik vi hjælp af konfliktmægler Mie Marcussen. I løbet af en eftermiddag gennemgik hun teori og praksis, og fik engageret alle via gode eksempler, gruppearbejde og eftertænksomhed.


Det var en underholdende og lærerig eftermiddag, ikke mindst takket være hendes passion for emnet, hendes evne til at tale klart, og hendes gode sans for humor, som skabte en virkelig god stemning. Som én af deltagerne svarede på eftermiddagens sidste opgave – ”hvad gør jeg, når jeg støder ind i en konflikt?” – ”jeg ringer til Mie”!

  - Lars Hermann, souschef i DR Drama
Personaledagens form og indhold

Vi planlægger altid personaledagen I tæt samarbejde med jer, så vi sammen rammer rigtigt. Indholdet kan være centreret om flere forskellige emner fx.:

 • Sammenstød mellem den forsigtige og den højtråbende kollega

 • Psykologiske mekanismer i konflikter

 • Sproget som værktøj

 • Kom ud af konfliktspiralen

 • Tillidens betydning

  Dagen er typisk en god blanding af faglige oplæg, gruppearbejde, små sjove og lærerige øvelser, gode grin og dialoger.

  På personaledage vægter vi, at det kollegiale fællesskab bliver styrket samtidig med, at alle lærer noget nyt, som de kan tage med sig på arbejde dagen efter.
  Pædagogiske dage

  Vi har også gode erfaringer med at afholde pædagogiske dage for skoler med fokus på konflikthåndtering og genoprettende praksis.

  Genoprettende praksis er en metode til at skabe balance i og mellem mennesker, når noget er gået galt for den enkelte eller i fællesskabet. Det handler om at håndtere konflikter og krænkelser på måder, der møder alle involverede med respekt og værdighed. Måder der bringer mennesker videre i en konstruktiv retning. Af nærliggende emner er:

 • Naturlovene for de menneskelige reaktioner i konflikter og krænkelser

 • Alternative veje til straf og sanktioner

 • At genoprette balancen i og mellem mennesker
 • Praktisk

  • Varighed: Fra en halv til flere timers varighed.

  • Lokale: Vi kommer gerne ud til jer eller finder et egnet kursuslokale.

  Kontakt os for nærmere oplysninger